مقدمه
این تحلیل هفتگی با هدف تسهیل و افزایش گردش اطلاعات تخصصی و معتبر در حوزه صنعت فولاد به عنوان یکی از سه صنعت برتر دنیا و با رویکرد توسعه استاندارد این صنعت در داخل کشور تهیه و منتشر می شود.
بازرگانی آهن آلات نوین پارس، با رویکرد دسترسی همگانی فعالان صنعت به اطلاعات قابل اتکا و در راستای مسئولیت اجتماعی خود در جهت ارتقاء سطح علمی و اطلاعاتی صنعت فولاد، با بهره مندی از نیروهای خبره در قالب تیمهای تخصصی شامل: تیم جمع آوری اطلاعات بازار، تیم تحلیل و آنالیز، تیم طراحی و ویراستاری و تیم تبلیغات، اقدام به انتشار این هفته نامه نموده است.
دلار در نوسان
نرخ آزاد دلار بین ۵۸۵۰۰ تا ۵۹۵۰۰ پیوسته در نوسان بوده، بطوریکه به نظر میرسد هدف بازارساز، حفظ تعادل این بازار حول محور ۵۹ هزار تومان بوده است.
به نوعی میشود گفت که فعلا دلار حول همین محور قیمتی آرام گرفته چراکه فضای انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو داریم و فعلا تا مشخص شدن رئیس جمهور جدید و تشکیل کابینه دولت جدید و مشخص شدن رویکرد این کابینه؛ بدیهی است که استراتژی عمده بازیگران اصلی بازار و اقتصاد کشور، فعلا صبر و نظاره باشد.
از طرف دیگر انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده هم نزدیک است و لذا فعلا نگاهها به نتیجه این دو انتخابات و نحوه تلاقی رویکرد این دولتهای جدید دوخته شده است .
رشد ۵ تا ۷ درصدی فولاد در بازار داخلی طی ۲۰ روز گذشته
بازار شمش و میلگرد، طی ۲۰ روز گذشته، حول ۵ تا ۷ درصد یا حدود کیلویی ۱۵۰۰ تا ۱۷۰۰ تومان رشد را پیش سر گذاشته است.
همزمان با افول تقاضای سرمایهای، مجددا شاهد کاهش محسوس تقاضا و معاملات ضعیف در بازار بودیم تا جایی که برخی پیشنهادات فروش از دریافت پول پیش، به وزن و پول تغییر استراتژی دادهاند.
اگر از بالا به بازار فولاد کشور نگاه کنیم، این بازار همواره از عمق کم رنج برده است؛ این عمق کم حالا در کنار رکود و به نوعی بلاتکلیفی و بنبست در حوزه صادرات در کنار سیاستهای انقباضی بانک مرکزی، بازارها را به یک وضعیت انجماد سوق داده و چرخش پول در بازارهای موازی به خصوص بازار فولاد را به حداقل ممکن کاهش داده است . سیاستهای انقباضی بانک مرکزی این روزها در تفاوت قابل توجه نرخ پایانی و حجم معاملات نقد و نسیه در بورس کالا به وضوح مشخص است.
بازار فولاد هم اگر چه اخیرا به دلیل افزایش ۳۰ درصدی نرخ کرایهحمل و مشکلات برقی و محدود شدن خروجی فیزیکی حدود ۵ درصد رشد کرد اما واقعیت این است که ظاهرا محرک های موجود در برابر عوامل قویتر و بنیادیتری شامل رکود حاکم بر بازار مصرف و نبود پول در حوزه عمرانی و ساخت و ساز و متعاقب آن عدم ورود سرمایه مازاد به بازار فولاد به دلیل جذابیت بیشتر سایر بازارها همانند سود بالای اوراق و سود بانکی؛ بازار فولاد را فریز کردهاند و یک وضعیتی شبیه وضعیت بازار سهام در بازار فولاد حکمفرماست.
کف نرخ پیشنهادی میلگرد آجدار در بازار داخلی حدود کیلویی ۲۵۸۰۰ تا ۲۶۸۰۰ تومان
ظاهرا فشار عرضه بر محرکهای اخیر مستولی شده و در حال حاضر کم و بیش برخی تخفیفات و عقبنشینی های نامحسوس در پیشنهادات برخی مبادی فروش میلگرد شنیده میشود.
بازار میلگرد در برخی از مبادی فروش ۱۰۰- تا ۳۰۰- تومان
عقبنشینی داشته است. همچنین بازار ورق و قوطی و پروفیل نیز، کماکان ثابت و همراه با
برخی نوسانات اندک پیشبینی میشود.
بیانیه سلب مسئولیت
نظرات ارائه شده در اين گزارش ها به هيچ وجه به عنوان توصیهای جهت خريد، فروش و يا نگهداری سهام شركت ها و ساير ابزارهای معاملاتی نيست و مسئوليت استفاده از اين اطلاعات برعهده خوانندگان محترم است.برای اطلاع از قیمت و خرید میلگرد آجدار میتوانید با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید یا به صفحه قیمت مراجعه کنید.